Skip to main content

Pvc-ramen scoren, over de hele levenscyclus bekeken, beter dan houten en aluminium ramen: ze hebben het laagste energieverbruik, de laagste CO2-uitstoot en zijn niet onderhevig aan verrotting of corrosie.

Chemische of biologische invloeden vormen geen probleem. Aan zee of in industriële gebieden, PVC voelt zich overal thuis en heeft een uitstekende weer- en uv-bestendigheid. Het is het ideale, kleur- en vormvaste materiaal.

Deceuninck

Zendow#neo Premium:

Overtreffen de eisen voor lage energiewoningen. Zeer fijne en elegante profielen. Toch stevig genoeg voor alle soorten glas.

Zendow#neo Standaard:

Voldoen aan de strengste normen voor isolatie. Verkrijgbaar in alle afwerkingen en kleuren.

Zendow:

De beste energieprestatie voor hun prijs. Weerbestendig, onderhoudsarm en met een lange levensduur.

Autentica (pvc ramen met sierlijsten):

Ramen met een karakteristiek uitzicht bovenop uitstekende energieprestaties.

Aluplast

Ideal 4000:

5-kamerprofiel met 2 dichtingen, inbouwdiepte van 70 mm.

Ideal 4000 NEW:

6-kamerprofiel met 2 dichtingen, inbouwdiepte van 85 mm.

Ideal 5000:

5-kamerprofiel met 3 dichtingen, inbouwdiepte van 70 mm. De uitstekende dempingseigenschappen van het IDEAL 5000 zorgen voor eersteklas wooncomfort.

Ideal 8000: 

6-kamerprofiel met 3 dichtingen, inbouwdiepte van 85 mm.  Door het samenspel van grote bouwdiepte met filigraan design is een kozijnsysteem ontstaan, dat zowel energetisch alsook optisch op het hoogste Niveau is.

Blokprofiel NL:

vleugel met 5-kamerprofiel en 2 dichtingen, kader met 3-kamerprofiel, inbouwdiepte van 120 mm. Wordt voornamelijk gebruikt om “Nederlandse” kozijnen te bouwen.

Mocht u vragen hebben betreffende ons aanbod kan u steeds vrijblijvend contact met ons opnemen.